این اسب زین کرده نیست بورس، کشتی توفان زده ای است که عشقی به دولت چهاردهم تحویل می دهد
به گزارش المور، در آستانه انتخاب رئیس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار تهران و درحالی که اهالی بازار دل خوشی از مدیریت دوره قبل ندارند، مبحثی داغ شده است که جای بحث دارد، سکاندار جدید سازمان بورس باید فردی اقتصادی باشد یا سیاسی؟
به گزارش المور به نقل از خبر آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: یکی از مباحثی که در دوره قبل صدمه زیادی به بازار سرمایه وارد کرد فقدان قدرت چانه زنی آقای رئیس بود. به عقیده اهالی بازار سرمایه، بورس در سالهای اخیر بیشتر از هر چیز از تصمیمات خارجی ای صدمه دید که باآنکه مستقیما توسط ریاست سازمان دریافت نمی شد، اما عدم دخالت رئیس سازمان بورس برای تغییر آنها به بازار صدمه بیشتری می زد.
عرض اندام ریاست حتی اگر منتج به نتیجه مشخصی هم نشود از دید اهالی بازار اقدام مثبتی تلقی می شود، این که متولی سرمایه ۵۰میلیون نفر نشان دهد که حقوق آنها برایش مهم می باشد و بر سر آن مذاکره می کند دست کم دلگرم کننده است، اما این موضوعی است که فقدان آن در دوره قبل بشدت احساس می شد.
باآنکه تصمیماتی از قبیل عرضه یا عدم عرضه خودرو در بورس کالا، نامه معروف افزایش نرخ خوراک پتروشیمی ها، افزایش مداوم نرخ بهره، فاصله نرخ دلار در سامانه نیما و بازار آزاد و... متولیان مستقیمی از قبیل سازمان پشتیبانی از حقوق مصرف کننده، بانک مرکزی، وزارت صمت و... دارد، اما از آنجائیکه تأثیر این تصمیمات بیشتر از هر چیزی بر سبد سهامداران بورسی است می طلبد که متولی سازمان در روند دریافت این تصمیمات مورد مشورت قرار گیرد یا دست کم پس از دریافت چنین تصمیماتی بر سر ملغی کردن یا تسهیل آنها چانه زنی کند. همان گونه که دیدیم در دوره آقای عشقی هم با اصلاح «بند س تبصره ۶ بودجه ۱۴۰۳» موجی از امیدواری به بازار روانه شد؛ امیدی که علاوه بر تأثیر این مصوبه در بازار حاصل ایجاد خوشبینی و اعتماد به بازار سرمایه بعنوان مولدترین بازار موجود در کشور بود.
منبع: المور
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب