تعمیر موبایل، پر رونق تر از همیشه
به گزارش المور، خیلی از بازارها تحت تاثیر فشارهای اقتصادی با رکود مواجهند و رونق نسبی، به بازارهای در رابطه با نیازهای اساسی محدود شد. موبایل، ازجمله کالاهایی است که به کالایی ضروری تبدیل گشته و در شرایط کسادی اوضاع بهتری نسبت به سایر بازارها دارد؛ اما در همین بازار هم بیشترین رونق نصیب تعمیرکاران شده است.
به گزارش المور به نقل از خبر آنلاین، تغییر ذائقه متقاضیان بازار موبایل، اتفاقی است که در بازارهای خودرو و مسکن هم در مقاطع مختلف رخ داده است و آن گونه که رئیس اتحادیه فروشندگان موبایل می گوید؛ در شرایط فعلی به علت متناسب نبودن شرایط اقتصادی مردم با قیمت موبایل، به این بازارها سرایت کرده و طرفداران تعمیر موبایل بیشترین متقاضیان خرید آن هستند.
سیاست های سازماندهی بازار موبایل
به گزارش همشهری آنلاین، رئیس اتحادیه فروشندگان دستگاههای صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران بر این نکته تاکید می کند که مشتریان هر برند موبایل، غالباً وفادار می مانند و فقط به واسطه تغییر قیمت، ذائقه خویش را تغییر نمی دهند؛ از این رو، اصلاحاتی که با هدف کاهش واردات موبایل های لوکس روی تعرفه واردات موبایل انجام شده سیاست خوبی برای مدیریت بازار است.
محمدرضا رمضان در گفتگو با همشهری می افزاید: موبایل یک وسیله ضروری برای اغلب خانواده هاست و ازنظر ما بهتر است دولت به نحوی سیاستگذاری کند که عامه مردم قدرت خرید و استفاده از گوشیهای نرمال و معمول بازار را پیدا کنند.
او ضمن اشاره به این که تقاضای خرید در بازار موبایل بشدت افت کرده، می گوید: قبلاً ۸۰ درصد کسانی که به موبایل نیاز داشتند، دست به خرید می زدند و ۲۰ درصد گوشی خویش را تعمیر می کردند اما الآن نسبت ها جابه جا شده و ۸۰ درصد ترجیح می دهند موبایل قبلی خویش را تعمیر کنند.
به عقیده رمضان، این شرایط زیاد دوام نمی آورد و دولت باید در مشورت با کارشناسان بازار موبایل، راه را برای پاسخگویی به نیاز عادی بازار باز کند تا مردم توان خرید موبایل موردنیاز خویش را داشته باشند.
منبع: المور
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب