هزینه ساخت خانه و مقدار مصالح میلگرد، تیرآهن و پروفیل

هزینه ساخت خانه و مقدار مصالح میلگرد، تیرآهن و پروفیل المور: المور: اگر شما هم بدنبال برآورد هزینه ساخت ساختمان هستید، حتما متوجه شده اید که انجام این محاسبات به سبب نکات فنی ساختمان سازی کمی دشوار است. در حقیقت به سبب تأثیرگذاری چندین عامل در هزینه ساخت خانه نیاز است بصورت دقیق این مساله بررسی تا تمام ابعاد بطور کامل در نظر گرفته شود. طبق اعلام رسمی دولت و سایت نظام مهندسی هزینه ساخت آپارتمان در هر متر مربع به نه میلیون رسیده است. هر چند در نهایت با محاسبه هزینه های جانبی ساخت خانه، قیمت هر متر مربع تا یازده میلیون نیز خواهد رسید.


به گزارش المور به نقل از مرکزآهن، به سبب پیچیدگی های موجود در محاسبه هزینه ساخت خانه، بررسی دقیق و مشاوره با مهندس سازه قبل از شروع پروژه ضروری خواهد بود. با ما همراه باشید تا ضمن بررسی نحوه محاسبه قیمت ساخت خانه به برآورد دقیق نرخ هر یک از مصالح بپردازیم.
نحوه محاسبه هزینه ساخت ساختمان برای محاسبه هزینه ساخت آپارتمان همانطور که در مطلب "محاسبه هزینه ساخت هر متر مربع واحد مسکونی در سال 1402" قابل مشاهده می باشد، تصور کنید که زیربنای مفید شما 100 متر است. در حقیقت برای داشتن زیربنای مفید 100 متری و مجوز ساخت 60 درصد، نیاز به زمین با مساحت 170 متر خواهید داشت. با بهره گیری از فرمول زیر و اطلاع از هزینه ساخت هر متر مربع ساختمان به آسانی می توانید هزینه ساخت کل سازه را محاسبه کنید.
هزینه ساخت = هزینه هر متر مربع ساختمان * زیربنای مفید
قیمت ساخت هر متر خانه به بودجه شما بستگی دارد. کف قیمت ساخت هر متر سازه 9 میلیون برآورد شده اما چنانچه بخواهید هزینه سفت کاری، نازک کاری و سایر هزینه ها را نیز اعمال کنید این مقدار 11 تا 15 میلیون به ازای هر متر مربع خواهد بود.
برآورد هزینه مقدار میلگرد مصرفی هر متر خانه محاسبه دقیق مقدار میلگرد مصرفی سازه بسیار پیچیده بوده و نیاز به کمک مهندس سازه خواهد داشت اما اگر نیاز به تخمین این میزان قبل از ساخت پروژه دارید در این مطلب شما را راهنمایی خواهیم کرد. همین طور برای راحتی کار می توانید به نرم افزارهای محاسبه آنلاین هزینه ساخت ساختمان مراجعه کنید. بصورت میانگین می توان اظهار داشت که برای ساخت هر متر مربع از سازه به 60 تا 67 کیلوگرم میلگرد نیاز داریم اما اگر بخواهید بصورت دقیق تر وزن میلگرد مصرفی را محاسبه کنید باید از تعداد میلگرد مورد نیاز برای ستون، سقف و فونداسیون اطلاع داشته باشید. برای ستون سازه با اسکلت بتنی به حدود 12 تا 18 کیلوگرم میلگرد نیاز دارید و برای سقف سازه نیز این عدد به 10 تا 16 کیلوگرم به ازای هر متر مربع خواهد رسید. برمبنای نوع سقف مورد استفاده، نوع سازه و ستون مصرفی این اعداد تغییر خواهند کرد. در نهایت بعد از محاسبه مقدار میلگرد مورد نیاز برای هر متر مربع و استعلام قیمت میلگرد، هزینه نهایی این محصول برای ساخت خانه به دست می آید.


برآورد هزینه مقدار تیرآهن مصرفی هر متر خانه برای برآورد تعداد تیرآهن مورد نیاز ساخت خانه به دانستن اطلاعاتی از قبیل زیربنا، تعداد طبقات و نوع اسکلت فلزی نیاز داریم. تمامی این موارد در محاسبه تعداد تیرآهن تأثیرگذار خواهد بود. اما چنانچه بخواهیم بصورت تقریبی این میزان را محاسبه نماییم می توان اظهار داشت که در سازه اسکلت فلزی به حدود 40 تا 70 کیلوگرم تیرآهن برای هر متر مربع نیاز خواهیم داشت. این میزان برای سازه بتنی به 35 تا 60 کیلوگرم به ازای هر متر مربع می رسد. هر چند این مقدار تقریبی است ولی تا حدودی می تواند به شما در محاسبه هزینه ساخت و مقدار تیرآهن مصرفی هر متر خانه کمک نماید. در نهایت با اطلاع از قیمت تیرآهن می توانید هزینه نهایی را بر طبق بودجه خود تعیین کنید.
برآورد هزینه مقدار پروفیل مصرفی هر متر خانه پروفیل آهن مصرفی برای ساخت خانه نیز به نوع سازه و تعداد طبقات بستگی خواهد داشت و نیازمند محاسبات پیچیده مهندسی است اما محاسبات سرانگشتی آهن مصرفی سازه نشان میدهد که بطور کلی به میزان 45 تا 70 کیلوگرم پروفیل آهن بدون در نظر گرفتن وزن سقف نیاز داریم. این آهن آلات شامل میلگرد، تیرآهن، نبشی، ناودانی و سایر مصالح خواهد بود. با استعلام قیمت پروفیل آهن و ضرب در وزن آهن مورد نیاز به هزینه نهایی مصالح خواهیم رسید. هرچند تمامی این محاسبات تخمینی است اما برآیند مناسبی از هزینه و بودجه مورد نیاز را به صاحبان پروژه می دهد. در ادامه به بررسی هزینه ساخت هر متر مربع ساختمان در شهرستان و تهران در سال 1402 خواهیم پرداخت.


هزینه ساخت هرمتر مربع آپارتمان در سال 1402 بنا بر اعلام رسمی دولت و سایت نظام مهندسی قیمت هر متر ساخت خانه در سال 1402 به شرح زیر است:
ساختمان یک و دو طبقه متری 9 میلیون و 300 هزار تومان ساختمان 3 تا 5 طبقه متری 10 میلیون و 900 هزار تومان ساختمان 6 و 7 طبقه متری 12 میلیون و 500 هزار تومان ساختمان 8 تا 10 طبقه متری 14 میلیون تومان ساختمان 11 و 12 طبقه متری 15 میلیون و 600 هزار تومان ساختمان 13 تا 15 طبقه متری 17 میلیون و 717 هزار تومان ساختمان 16 طبقه به بالا متری 18 میلیون و 700 هزار تومان

عوامل مؤثر در هزینه ساخت ساختمان نرخ های ذکر شده در بخش قبل برای قیمت ساخت هر متر مربع ساختمان را می توان کف مبلغ مورد نیاز در نظر گرفت. در حقیقت بعد از شروع پروژه متوجه خواهید شد که عوامل گوناگون زیادی در بررسی هزینه نهایی مؤثر هستند؛ همچون با اهمیت ترین عوامل می توان به قیمت زمین، هزینه دستمزد، قیمت جواز ساخت و هزینه خرید مصالح ساختمانی اشاره نمود. متغیرهای دیگری همچون هزینه آرماتوربندی، نمای بیرونی، تعداد طبقات سازه و نوع اسکلت ساختمان نیز در هنگام برآورد هزینه باید بررسی شوند؛ بدین سبب قبل از شروع پروژه لازم است برآورد کاملی روی تمامی متغیرهای مؤثر بر نرخ نهایی ساختمان داشته باشید.
هزینه های غیرقابل پیش بینی علاوه بر موارد ذکر شده، برخی هزینه های غیر قابل پیش بینی نیز ممکنست در اجرای پروژه و محاسبه هزینه ساخت ساختمان پیش بیایند؛ برای مثال ممکنست در زمان اجرا با اختلاف نظر برای ساخت روبه رو شده و نقشه را تغییر دهید؛ بدین سبب همیشه باید بودجه ای را به هزینه های غیرقابل پیش بینی که ممکنست در هنگام اجرا پیش بیاید اختصاص دهید. در این صورت با تأخیر در اتمام ساخت سازه مواجه نخواهید شد.
انتهای رپرتاژ آگهی



منبع:

1402/02/21
13:32:45
362
0.0 / 5
موضوعهای خبر: سایت , قیمت , مشاوره , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است