نانوشته بازتابی اپیزودیک از مصائب مهاجران است

نانوشته بازتابی اپیزودیک از مصائب مهاجران است المور: المور: کارگردان نانوشته مطرح کرد این فیلم سینمایی مصائب مهاجرت را از دید مهاجران با ساختاری اپیزودیک روایت کرده است.


امین بخشیان تهیه کننده، نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی «نانوشته» که از ۲۰ فروردین اکران عمومی خودرا در گروه سینمایی «هنروتجربه» شروع خواهدنمود در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ی خاصیت های محتوایی این فیلم توضیح داد: داستان فیلم درباره ی مهاجرانی است که بصورت غیرقانونی از کشورشان به مقصد بریتانیا حرکت می کنند. ما تصمیم گرفتیم بجای روایت قصه از زاویه دید یک کاراکتر، داستان را در قالب چهار اپیزود با روایت مهاجران متفاوتی که این مسیر را طی می کنند، بیان نماییم. وی با اشاره به تجربه ساخت یک مستند درباره ی مهاجران غیرقانونی در دوران دانشجویی خود در انگلستان، اضافه کرد: در دوران دانشجویی، در انگلستان، فیلم مستندی درباره ی مهاجرانی که بصورت غیرقانونی از مرز عبور می کردند، ساختم. این تجربه موجب شد با مشکلات خیلی از نزدیک روبه رو شوم و همین مسئله انگیزه ای شد تا این مساله را در قالب یک فیلم بلند سینمایی به تصویر بکشم. چهار داستان را انتخاب کردیم و آنها را پشت سر هم قرار دادیم تا سفری از مبدا تا مقصد را نشان دهیم. تمام اتفاق های روایت شده در فیلم، برگرفته از وقایع و مصاحبه هایی است که با مهاجران انجام شده است.
وی درباره ی روند اکران فیلم عنوان کرد: بعد از دریافت پروانه نمایش از سازمان سینمایی، این پروژه را به گروه «هنروتجربه» ارائه دادم. همکاری آنها با من بسیار عالی بود و تجربه شیرینی را رقم زد. بخشیان درباره ی چالش های تولید در سینمای مستقل توضیح داد: یکی از بزرگ ترین چالش ها در سینمای «هنروتجربه»، مساله بودجه است. مضیقه بودجه موجب کاهش مخاطب می شود. به این علت وقتی قصد تولید چنین آثاری را داریم، باید با هزینه بسیار اندک کار کنیم؛ حتی کمتر از سینمای لوباجت (بودجه کم)، این مساله چالش های زیادی به همراه دارد و موجب می شود روند تولید کندتر جلو برود. گاهی به سبب محدودیت بودجه، مجبور می شویم از برخی نماهای مهم صرف نظر نماییم که این مسئله یکی از دشواری های کار است. بخشیان تصریح کرد: این فیلم درباره ی مهاجرت است و در تمام چهار اپیزود، سختی هایی که مهاجران متحمل می شوند، به تصویر کشیده شده است. مهاجران در این راه، در کنار دستیابی به خواسته شان، چیزی بزرگ تر را از دست می دهند. ما سعی کردیم این مساله را در هر چهار اپیزود نشان دهیم. او در آخر درباره ی شیوه روایت بصری فیلم توضیح داد: کوشیدیم دوربینی ناظر داشته باشیم که قضاوت گر نباشد و بیشتر به ثبت شرایط آدم ها بپردازد؛ آدم هایی که از کشورهای مختلف مثل آفریقا، اروپای شرقی و خاورمیانه هستند.

1404/01/17
12:40:26
19
0.0 / 5
موضوعهای خبر: تولید , سفر , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
پربازدیدهای المور

جالبهای المور

جدیدهای المور

almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است (1395-1404)
المور، بهترین‌ها را در دنیای مد بیابید. راهنمای شما در دنیای فشن.