شکم گردی در تورهای گردشگری داخلی با معرفی غذاهای اصیل ایرانی
المور: با وجود اینفلوئنسرهایی که مانند هیولا به جان فست فودها و غذای رستوران ها میفتند، شکم گردی تبدیل به صنعتی زشت و پر اسراف شده است. اما هنوز هم می توان شکم گردی را بدون اسراف و با هدفی متفاوت تر از درآمدزایی انجام داد.
به گزارش المور به نقل از نهال گشت، برای گردشگری غذا کافیست با تورهای گردشگری مانند تور اصفهان، شیراز، تبریز و دیگر شهرها به سفر بروید؛ با فرهنگ غذایی این شهرها آشنا شوید و به مردم ایران و کل دنیا آنها را معرفی کنید. اینگونه شکم گردی خوشمزه، متنوع و با هدفی مناسب انجام خواهید داد. کدام شهرها برای گردشگری غذا مناسب هستند؟ کدام رستوران ها غذاهای محلی هر شهر را باکیفیت مناسبی ارائه می دهند؟ در ادامه پاسخ این سؤالات را به شما خواهیم داد.
گیلان؛ فقط با پلو غذا می خوریدگیلانی ها بیش از 170 نوع غذا و خوراکی محلی دارند که خیلی از آنها در میراث فرهنگی کشورمان ثبت شدند. بیشتر غذاهای گیلانی با برنج کته طبخ می شوند و خوردن نان چندان در میان مردم گیلان مخصوصاً در میان مرد و زن های بومی و سن بالا مرسوم نیست. حتی خیلی از آنها از نان بیزار هستند و میل کردن آنرا نوعی عذاب می دانند. با این وجود بهترین غذاهای کشور را خانم های گیلانی طبخ می کنند. در فهرست زیر چند نوع از غذاهای گیلانی که برای شکم گردی در گیلان مناسب هستند را به شما معرفی خواهیم کرد:
باقلا قاتق میرزاقاسمی ترش تره کویی تره سیر قلیه سیرابیج خورشت آلو مسما اناربیج واویشکا کباب ترش ترش مرغبهترین رستوران های گیلاندر جدول زیر برمبنای شهرهای استان گیلان، بهترین رستوران های این استان را به شما معرفی خواهیم کرد:
رشتبندرانزلیلاهیجانماسالرستوران شکم الملوک
رستوران
خونه باغ یارماشالله
رستوران
لاهیجان راینو
رستوران
یادگار پدر
رستوران شورکولی
رستوران
حاج مرتضی انزلی
رستوران
زیبا
رستوران
هاراشید
رستوران رازقی
رستوران
گرند شف
رستوران
سارونی
رستوران
هتل فردین معصومی
رستوران
چلو شیش
رستوران
سرچشمه رودبار
رستوران دوسیب-
تبریز؛ غذا با عطر و طعم سبزی و ادویهبرنج در غذاهای تبریزی، نقش به خصوصی دارد اما نقش آن همانند وجود برنج در غذاهای گیلانی نیست. در سفره مردم تبریز وجود نان اهمیت دارد اما برنج در اولویت است. بطوریکه کوفته تبریزی (معروف ترین غذای تبریز) با برنج طبخ می شود.
استفاده از سبزی های معطر نیز نقش اصلی در طبخ غذاهای محلی تبریز دارد. بنا بر این غذاهای محلی تبریز عطر و بوی بسیار خوبی دارند. تعدادی از این سبزی ها شامل شوید، گشنیز، نعنا، مرزنگوش، آویشن، تره آبی، پیاز سبز، تره فرنگی و پیازچه می شود. پیشنهاد می نماییم که شکم گردی در تبریز را حتما با غذاهای محلی زیر انجام دهید:
دلمه برگ مو دلمه کلم خورشت هویج کوکو لوبیا سبز قورما شورباسی سوتی پلو خاگینه کباب بناب جغور بغور آش آبغوره قارنی یاریخبهترین رستوران های تبریزتبریز رستوران های معروفی برای طبخ غذا دارند اما همه آنها به جز چند مورد قلیل در طبخ غذاهای سنتی تبریز ضعف دارند. این رستوران های قلیل نیز شامل رستوران گازماخ، رستوران حاج وحید تبریز، رستوران برکه سردود تبریز و رستوران حاج علی می شود. پیشنهاد اصلی ما میل کردن کباب های رستوران حاج علی است. این رستوران بیش از 100 سال قدمت دارد. اگر خواستید تا به آن سری بزنید می توانید به میانه بازار تبریز بروید و این رستوران را پیدا کنید.
شیراز؛ میل کردن غذا با لیمو و نارنج طبیعیدر شیراز استفاده از مرکباتی همانند لیمو و نارنج طبیعی در غذا جایگاه ویژه ای دارد. علاوه بر این موضوع، از قدیم الایام شیرازی ها عادت به استفاده از گوشت های قل قلی بجای گوشت های تکه ای داشتند. اگر به تعدادی از غذاهای محلی شیراز مانند کلم پلو، قنبر پلو و کوفته هلو نگاه کنید، خواهید دید که استفاده از گوشت های قلقلی در غذاهای این شهر رواج زیادی دارد. پیشنهاد می نماییم حتما زمانی که با تور شیراز به این شهر برای شکم گردی سفر کردید، حتما چند نمونه ای از این غذاها را امتحان نمایید. تعدادی از غذاهای دیگر شیرازی ها که از شهرت خوبی برخوردار می باشند نیز شامل موارد زیر می شود.
کوفته سبزی شیرازی آش ماست دمپختک لوبیا پلو شیرازی کوفته هلو اشکنه رب پلو یخنی نخود هویج پلو پاچه پلو شیرازیبهترین رستوران های شیرازشکم گردی در شیراز با وجود فضای بزرگ شهر و غذاهای محلی خوشمزه اش یک چالش بزرگ دارد؛ آن هم پیداکردن یک رستوران مناسب جهت میل کردن غذاهای محلی شیراز با کیفیت فوق العاده است. در ادامه این رستوران ها را به شما معرفی خواهیم کرد:
رستوران سنتی شرزه رستوران سنتی کته ماس رستوران خانه سنتی پرهامی باغ رستوران خوشا شیراز مجموعه صوفی رستوان شاندیز باغ رستوران نخلستان رستوران بل پاسیبرای پیداکردن آدرس این رستوران ها کافیست نام آنها را در گوگل مپ سرچ کنید.
یزد؛ آش های خوشمزه و خاصشهر یزد و مردمش را با آش های خوشمزه شان می شناسند. حتی یکی از آش های این شهر با نام شولی یزدی نیز در لیست آثار ملی به ثبت رسیده است. اما به غیر از آش، یزدی ها خورشت و خوراک های بسیار خوشمزه ای نیز طبخ می کنند. اگر خواستید تا شکم گردی خودرا در شهر یزد بگذرانید پیشنهاد می نماییم که حتما این چند مدل غذای محلی یزد را میل کنید.
فسنجان یزدی خورشت آلو قیمت نخود یزدی آش شولی آش آلو آش سرکه شیره یزدی آش گندم یزدی آش کدوحلوایی آش انار خورشت سیب اشکنه یزدی کوفته نخودچی کوفته هویجبهترین رستوران های یزدبرای میل کردن آش، خورشت و انواع غذاهای سنتی یزدی پیشنهاد می نماییم که در رستوران های زیر که جزو بهترین رستوران های یزد نیز به شمار می آیند غذای خودرا میل کنید.
رستوران ترمه و ترنج یزد رستوران ملک التجار یزد رستوران قهوه چی یزد رستوران گل سرخ یزد رستوران مارکوپولو رستوران حمام خان یزد رستوران زرین یزد باغ مشیرالممالک یزدتوجه داشته باشید که تعدادی از رستوران های یزد زیرمجموعه تعدادی از هتل های این شهر به حساب می آیند. به عنوان مثال باغ مشیرالممالک یزد علاوه بر رستوران یک هتل با کیفیت نیز به شمار می آید. این مساله موجب می شود تا بتوانید علاوه بر اقامت در هتلی مناسب، به غذاهایی با کیفیت و خوشمزه نیز دسترسی داشته باشید.
نهال گشت؛ برگزارکننده تورهای مناسب برای شکم گردیاگر قصد دارید تا شکم گردی خودرا با تورهای گردشگری غذا انجام دهید، آژانس گردشگری نهال گشت نیاز شما را برطرف خواهدنمود. این شرکت نزدیک ترین و بهترین هتل های نزدیک به رستوران ها را برای شما رزرو خواهدنمود. همین طور مشاوران آن دررابطه با رستوران ها و هتل های مناسب هر شهر، شما را راهنمایی می کنند تا یک شکم گردی مناسب را در شهرهای معرفی شده انجام دهید. این شرکت بیشتر تورهای داخلی را به شما ارائه می کند. از پکیج های مسافرتی مناسب نهال گشت جهت گردشگری غذا می توان به تور قشم، تور شیراز، تور خوزستان، تور تبریز، تور اصفهان و تورهای دیگر شهرها می توان اشاره نمود.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع: almur.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب