كمك به طرح آبا برای تجهیز تحصیل از راه دور كودكان نیازمند
به گزارش المور ما در دنیایی زندگی می نماییم که به صورت مستمر درحال تغییر و تحول است و راه کارهای سنتی دیگر پاسخ گوی نیازهای روزافزون جوامع نیستند، همانطور که در رویارویی کشورها با بیماری کرونا شاهد بودیم کشورهایی که زیرساخت های مناسب تری در مقابله با بیماری داشتند از توانایی سازگاری بالاتری برخوردار بودند.
به گزارش المور به نقل از ایسنا بنابر اعلام موسسه به مهربانی، یکی از مهم ترین نیازهای امروز حرکت به سمت زندگی دیجیتال است، تجربه دوره کرونا با ایجاد نیاز تبدیل آموزش فیزیکی به یادگیری از راه دور تجربیات ارزشمند ای در این عرصه به ارمغان آورد که لازم است به صورت راهکاری همیشگی در دستور کار برنامه ریزان و متولیان آموزشی قرار گیرد.
موسسه خیریه دارالاکرام با 20 سال سابقه فعالیت در حوزه پشتیبانی از تحصیل کودکان نیازمندان و بازمانده از تحصیل و کودکان در خطر ترک تحصیل به علت مشکلات معیشتی، یکی از سازمان های پیشرو در استفاده از راهکارهای برپایه فناوری اطلاعات است.
راه اندازی سامانه به مهربانی خود به تنهایی مصداق بارزی از تفاوت دیدگاه مسؤلان دارالکرام به مبحث ترک تحصیل کودکان است، سامانه به مهربانی از راه شفاف سازی فعالیتهای دارالاکرام بر پایه فناوری اطلاعات و ایجاد دسترسی همگانی از راه تقسیم بندی کمک های حامیان به بخش های کوچک امکان پشتیبانی از تحصیل فرزندان ایران را برای تمامی علاقه مندان با هر میزان درآمد فراهم و همینطور از راه عرضه گزارش فعالیت ها فرایند حمایت را تبدیل به یک همکاری لذت بخش برای حامیان نمود.
حال با عنایت به سابقه چند سالانه در امر فناوری اطلاعات دارالاکرام در میان موسسات خیریه پیش قدم یادگیری از راه دور کودکان مستعد شهرها و روستاهای محروم کشور شد و تفاهمنامه همکاری به نام طرح آبا جهت تجهیر مدارس، ما بین موسسه و وزارت آموزش و پرورش منعقد گردید.
در این طرح به جای ایجاد کلاس های فیزیکی امکانات مورد نیاز جهت یادگیری از راه دور دانش آموزان در اختیار آنها قرار می گیرد. هر دو نوع آموزش آنلاین و آفلاین در این طرح مد نظر قرار گرفته است، دانش آموزان محتوای آموزشی را از راه تلویزیونی که برای همین مساله در نظر گرفته شده و دارای امکانات نرم افزارهای اندروید است دریافت می کنند، سپس جهت رفع اشکال و آزمون دروس به وسیله تبلت به صورت آنلاین با معلمان در ارتباط خواهند بود، این فرایند بوسیله ی یک تسهیلگر که توانایی استفاده از ابزارها را داشته باشد، کنترل، راه اندازی و در دسترس دانش آموزان قرار می گیرد.
این طرح می تواند خیلی از مشکلات دانش آموزان همچون طی مسافت های طولانی و پر خطر برای دسترسی به آموزش، ایجاد کلاس های درس در روستاهای دور افتاده و کوچک که دانش آموزان آنها محدود است و مشکل ارسال معلم به مناطق دورافتاده را حل کند و راهکاری باشد برای دسترسی به عدالت آموزشی.
زیرساخت های مورد نیاز جهت راه اندازی این طرح در هر منطقه جغرافیایی یک تلویزیون 50 اینچ اندرویدی، یک عدد تب لت، دستگاه ال ای دی، یک عدد لپ تاپ، یک عدد مودم وایرلس جهت دسترسی به اینترنت، محتوای آموزشی مورد نیاز به صورت فلش مموری و سی دی و یک فرد آموزش دیده که بتواند بعنوان تسهیلگر فرایند آموزش دانش آموزان را کنترل نماید.
دارالاکرام تا کنون در بیشتر از 10 شهر طرح آبا را راه اندازی نموده است.
انتهای رپرتاژ آگهی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب