نحوه راه اندازی یك فست فود موفق و پردرآمد
به گزارش المور امروزه خوراک و پوشاک از مهم ترین نیازهای هر فرد می باشد. از همین رو میتوان گفت افراد جامعه بیشترین درآمد خویش را صرف این کار می کنند. پس اگر شما هم بتوانید یکی از افرادی باشید که به این نیاز پاسخ می دهد، درآمد خوبی به دست می آورید.
به گزارش المور به نقل از ایسنا، بنابراعلام گروه نرم افزاری معین، یکی از شغل های پر درآمد در این حوزه، فست فود می باشد. فست فود به علت پایین بودن زمان پخت و لذیذ بودن، طرفداران فراوانی دارد. ازاین رو اگر می خواهید یک کسب و کار در زمینه ی خوراکی جات داشته باشید، راه اندازی فست فودی می تواند کسب و کار پر رونقی باشد. در ادامه به بررسی نکات مهم در زمینه راه اندازی فست فود می پردازیم. پس با ما همراه باشید.
نکات مهم جهت راه اندازی فست فود
مشتریان فست فود چه افرادی هستند؟
به جرأت میتوان گفت شاید اغلب افراد جامعه به فست فود علاقمندند. این افراد شامل ورزشکاران، دانشجویان، دانش آموزان و... می باشند. البته شاید خانم های خانه دار یا افرادی که وقت کافی برای آشپزی دارند زیاد به سراغ فست فودی ها نروند اما افرادی مانند کارمندان، دانشجویان و دانش آموزان علاقه بسیار زیادی به فست فودی ها دارند. ناگفته نماند که کودکان هم یکی از مشتریان پروپاقرص شما خواهند بود.
مهارت های لازم جهت راه اندازی فست فود
موضوع مهمی که از مهارت هم الزامی تر است علاقه و انگیزه شما به این کسب و کار و طبخ غذا می باشد. اگر این علاقه و انگیزه را داشته باشید خیلی سریع مهارت های لازم را یاد می گیرید و بعد از کمی تجربه تمام فوت و فن خوشمزه شدن غذا را می آموزید. پس اگر انگیزه و علاقه کافی را دارید زیاد نگران آموزش پخت و پز و آشپزی نباشید. گذشته از این، فست فود به علت آماده نبودن مواد اولیه، زمان زیادی برای پخت و پز و به کار بردن فوت و فن های خاص، نیاز ندارد.
ارزیابی بازار فست فود
بالعکس تصور همه، این بازار هیچگاه اشباع نمی گردد چونکه فست فود همواره طرفداران کافی برای تمامی افرادی که می خواهند وارد این کسب و کار شوند، وجود دارد. پس اصلاً نگران این مورد نباشید. فقط برای کسب درآمد بیشتر باید تلاش کنید که با رقبای خود متفاوت باشید و این تفاوت را می توانید در طعم فست فودها یا دیزاین فضای کسب و کار خود ایجاد کنید. همینطور هیچگاه تلاش نکنید که برای جذب مشتری بیشتر، کیفیت کار را پایین بیاورید.
بالا بردن سرعت عمل
با توجه به واژه فست فود که به مفهوم غذای فوری است، میتوان حدس زد که بیشتر افرادی که به فست فود رجوع می کنند زمان و وقت کافی ندارند. ازاین رو شما باید روی سرعت عمل کارتان بیشتر تمرکز کنید تا مشتریان بالقوه داشته باشید.
تبلیغات و بازاریابی
شما می توانید تمامی غذاهای موجود درمنوی خویش را آماده نموده و تصاویری بسیار جذاب و وسوسه انگیز برای آنها تهیه کنید. سپس در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و تلگرام به اشتراک بگذارید. خواهید دید که مشتریان شما روز به روز افزوده می شوند. این یکی از طریق های بازاریابی و تبلیغ برای کسب و کار است که احتیاج به سرمایه زیادی هم ندارد.
البته یکی دیگر از روش های موثر تبلیغات کسب و کار طراحی و خرید سایت برای کسب و کار خود است، با طراحی سایت فست فود و راه اندازی سفارشات و تسویه حساب آنلاین و ارسال درب منزل مشتری به سرعت در کارتان پیشرفت خواهید کرد.
تخمین هزینه ها
راه اندازی یک فست فود در وهله اول احتیاج به سرمایه دارد. تخمین میزان سرمایه هم نیازمند جمع هزینه های در ارتباط با فست فود می باشد.
این هزینه ها شامل:
· حقوق کارمندان یا کارکنان
· اجاره سالن یا مغازه جهت راه اندازی فست فود
· تجهیزات مورد نیاز فست فود مانند سرخ کن یخچال
· ابزار در ارتباط با پخت و پز
· تزیینات و هزینه طراحی و چیدمان ویترین و دکور
· میز و صندلی
· مواد اولیه و چاشنی هایی مانند انواع سس ها، ترشیجات، خیارشور
· همینطور هزینه دریافت مجوز و بیمه کارکنان
با جمع این هزینه ها می توانید میزان سرمایه مورد نیاز را برآورد نمایید.
فست فودی خویش را در چه مکانی راه اندازی کنیم؟
مسلماً اجاره یک مکان در کنار شهربازی، استخر، باشگاه ورزشی، مراکز تفریحی، جنب بیمارستان ها، پارک ها، جنب دانشگاه یا مدارس و دیگر مراکز تجمع گزینه مناسبی جهت راه اندازی فست فود می باشد. اگر بتوانید مکانی را در نظر بگیرید که مشرف به تمامی این اماکن می باشد، کسب و کار شما خیلی سریع رشد می کند چونکه بازار هدف شما تمامی اماکن نام برده شده، می باشد.
تهیه نرم افزار حسابداری فست فود
یکی از تجهیزات و ملزومات کار شما، تهیه نرم افزار حسابداری فست فود می باشد. شاید در ابتدای کار با خودتان بگویید که صرف هزینه برای خرید و تهیه نرم افزار حسابداری الزامی نمی باشد! ما در ادامه به گزینه هایی اشاره می نماییم که با مطالعه آنها متوجه می شوید که حتما باید نرم افزار حسابداری فست فود را از همان ابتدا تهیه کنید.
اگر قرار باشد یک فست فود فعال در تمامی ساعات شبانه روز، داشته باشید نیازمند چندین کارمند می باشید و با عنایت به این مورد نیازمند تعریف شیفت های کاری در یک سیستم هستید. در واقع اگر موفق به انجام این کار بشوید دیگر هیچ سوء تفاهمی در رسیدگی به سود محصولات فروخته شده یا موجودی صندوق رخ نمی دهد. خوشبختانه نرم افزار حسابداری فست فود امکان تعریف شیفت کاری دارد و همینطور این نرم افزار دارای معرفی چندین صندوق کارت خوان و انتساب آنها به کاربران متفاوت می باشد.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع: almur.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب