روش استفاده از فلوكولانت
به گزارش المور در زمینه کاربرد فلوکولانت یا همان پلی اکریل آمید ها باید اظهار داشت که دامنه کاربردی این ماده شیمیایی بسیار گسترده است.
به گزارش المور به نقل از ایسنا، بنابراعلام رایمون گستر آریا، قدم اول در استفاده درست از فلوکولانت، خرید فلوکولانت از یک فروشنده معتبر می باشد و دومین قدم مرحله ساخت پلیمر یا همان مرحله حل کردن فلوکولانت در آب تمیز است، برای حل شوندگی بهتر پلیمر در آب و رسیدن به یک پلیمر ایده ال باید همزمان به نکات ریز و درشتی دقت کرد تا نتیجه جامع و کامل حاصل شود.
برای بیان ساده مبحث به برخی از مهم ترین ها می پردازیم:
. آب ورودی به مخازن همزن باید آب تمیز باشد و به هیچ عنوان از آب برگشتی تیکنر یا کلاریفایر استفاده نشود. با عنایت به احتمال عدم تصفیه صد در صدی آب برگشتی از تیکنر یا کلاریفایر، این آب برگشتی دارای ذرات معلق پساب خواهد بود که اگر از آن برای ساخت پلیمر استفاده گردد سبب ته نشینی آن ذرات معلق در مخازن ساخت پلیمر می گردد که این معضل کل فرآیند ساخت پلیمر را مختل می کند.
. از عدم وجود رطوبت در اتاقک ساخت پلیمر و همینطور عدم نفوذ رطوبت به بسته بندی های فلوکولانت ها و هم خشک بودن قیف تزریق فلوکولانت اطمینان کامل حاصل شود. امروزه در بعضی کارخانجات برای صرفه جویی در هزینه ها، نیروی انسانی مستقل برای ساخت پلیمر استخدام نمی گردد و با توجه به تابلو فرمان های پیشرفته بعد از تنظیم زمان و دوره ریزش ذرات فلوکولانت جامد به مخزن اول، اتاقک ساخت پلیمر مورد نظارت دائمی یک نیروی مقیم قرار نمی گیرد.
حال برای پیشگیری از ایجاد اختلال در روند تزریق ذرات جامد فلوکولانت به مخزن اول، توجه به خشک بودن فلوکولانت ها و قیف تزریق بسیار ضروری است، چون که در صورت وجود هر گونه رطوبت در کیسه فلوکولانت یا قیف تزریق، ذرات جامد فلوکولانت به قیف تزریق چسبیده و عملا فرآیند ریزش فلوکولانت به مخزن به درستی صورت نخواهد گرفت.
. مشکل دیگری که در ارتباط با قسمت قیف تزریق بالای مخزن اول است و برعکس مشکل رطوبت در بسته بندی فلوکولانت یا اتاقک ساخت پلیمر و یا قیف تزریق، به این سادگی مورد توجه قرار نمی گیرد، تأثیر اندازه ذرات فلوکولانت در فرآیند ریزش آن در مخزن اول می باشد که این مشکل بیشتر در زمانی حادث می شود که شما نوع فلوکولانت خویش را تغییر داده اید و از برند یا شرکت جدیدی مبادرت به خرید کالایی جدید نموده اید.
نکته اینجاست که در انتهای قیف تزریق، قطعه ای شبیه به مته به نام ماردون قرار دارد که با عمل چرخشی که توسط تابلو فرمان به آن داده می شود، وظیفه ریزش ذرات فلوکولانت به داخل مخزن اول را به عهده دارد.
حال در صورتیکه فلوکولانت جدیدی که شما تهیه کرده اید از دانه بندی ریزتری نسبت به فلوکولانت های قبلی برخوردار باشد و همینطور ماردون مارپیچی شما بر اثر مرور زمان و استهلاک ساییده و فرسوده شده باشد، به علت فرار ذرات ریز فلوکولانت از زیر مارودن، مقدار لازم از فلوکولانت به مخزن اول هدایت نمی گردد و باردیگر پلیمری ضعیف ایجاد می شود، این درحالی است که امکان دارد تصور شود این فلوکولانت است که بی کیفیت می باشد، غافل از اینکه مقدار لازم و کافی از فلوکولانت به داخل مخزن ریخته نمی گردد تا پلیمر مطلوب ساخته شود که با کمی دقت به میزان مصرف میتوان به این مورد پی برد.
در این حالت گفته می شود که چرا باید ذرات فلوکولانت ریز باشد و از حالت شکری مانند به حالت آردی تبدیل گردد که هم زودتر تحت تأثیر رطوبت قرار گرفته شود و حالت چسبندگی به خود بگیرد و هم از زیر ماردون فرار کرده و عملیات ریزش به درستی انجام نشود.
نکته اینجاست که کارخانجات مختلف تولید کننده فلوکولانت دانه بندی های متفاوتی دارند و یا با عنایت به سفارش گذاری وارد کننده، انداره دانه بندی ها را کمی تغییر می دهند.
. با عنایت به حجم مخازن ساخت پلیمر، استفاده از دور مناسب برای همزن داخل مخازن و همینطور تعداد پره های همزن ها، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. ب
بهترین راه این است که همزن ها داری دو سری پروانه باشند که یک سری از پروانه ها قسمت میانی مخازن را تحت الشعاع قرار دهند و سری دوم پروانه ها حتما نزدیک به انتهای مخازن تعبیه شوند تا در صورتیکه اپراتور بیش از اندازه مجاز فلوکولانت به مخازن اضافه نمود، این پروانه های انتهایی مانع از ته نشینی فلوکولانت به صورت تکه های ژله ای مانند در انتهای مخزن اول شوند.
همینطور قراردادن لوله باد پرفشار در انتهای مخزن اول برای ایجاد تلاطم در انتهای مخزن که باز هم به منظور پیشگیری از ته نشین شدن فلوکولانت های حل نشده است، بسیار مفید خواهد بود. ضمنا در جریان باشید دور بسیار بالا برای همزن ها به هیچ وجه سفارش نمی گردد، چون که در دور بسیار بالا فلوکولانت گرفتار شکست مولکولی می شود.
. تعداد و حجم مخازن تهیه پلیمر هم از دیگر نکات حائز اهمیت می باشد، و سفارش ما وجود حداقل سه عدد مخزن ۵/۳ متر مکعبی می باشد. فرآیند به این صورت است که در مخزن اول، فلوکولانت به آب تمیز اضافه می شود و با عنایت به خروجی پلیمر از مخزن سوم، پلیمر نیمه آماده از مخزن اول به مخزن دوم و همینطور از مخزن دوم به مخزن سوم منتقل می شود و در مدت زمان جابجایی پلیمر بین مخازن، زمان لازم برای تبدیل پلیمر نیمه آماده به پلیمر آماده به دست می آید.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع: almur.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب