طعم مطلوب آب با تكنولوژی مدرن
المور: متخصصان تغذیه و همین طور پزشكان طب سنتی ژاپنی، برای بهبود عملكرد سوخت و ساز بدن پیشنهادی دارند. آنان می گویند اگر به عمر طولانی و بازدهی مناسب سیستم بدنتان اهمیت می دهید، بامداد پس از بیدار شدن از خواب با معده ی خالی یك لیوان آب سالم كه دمای آن با دمای اتاق یكسان است، بنوشید.
به گزارش المور به نقل از ایسنا، بنابراعلام مادیران، وقتی به صورت ناشتا آب ولرم بنوشید، اسیدهای معده رقیق می شوند و بوسیله ادرار دفع می شوند. این کار می تواند سوزش معده را نیز برطرف کند. مطمئنا تاثیر این داروی طبیعی و سالم را در بلندمدت خواهید دید.
در ادامه فواید نوشیدن آب را بخوانید تا به نوشیدن این مایه حیات اهمیت بیشتری بدهید.
فواید نوشیدن آب
نوشیدن آب سالم برای بدن فواید بسیار زیادی دارد، مانند: «یبوست را برطرف می کند»، «از بروز انواع سرطان ها مانند مثانه و روده ی بزرگ جلوگیری می کند»، «خطر مبتلاشدن به سنگ کلیه را کاهش می دهد»، «پوست را آبرسانی می کند، و با افزایش جریان خون در پوست بر روی شادابی آن تاثیر مثبت می گذارد»، «کبد را پاکسازی می کند»، «ایمنی بدن را افزایش می دهد»، «با سردرد، میگرن و سینوزیت مبارزه می کند» و «با افزایش تمرکز، بازدهی مغز را افزایش می دهد».
آب همچنین، «دمای بدن را تنظیم می کند و شما انرژی بیشتری برای انجام کارهای روزانه احساس می کنید، برای اینکه آب کافی، سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد»، «گرفتگی عضلات را تا حدودی رفع می کند و موجب اکسیژن رسانی به خون می شود»، «موی شفاف و سالمی به شما هدیه می دهد»، «دردهای قاعدگی را کاهش می دهد»، «به بهبود سوزش معده و سوء هاضمه کمک می کند»، «اشتهای را کم می کند و به رژیم های لاغری کمک می کند» و «باعث کاهش استرس می شود».
در عوض، کم آبی بدن موجب می شود که احساس خستگی کنید و انرژی کمی داشته باشید. بهتر است باتوجه به وضعیت جسمی خود آب نوشیدنی روزانه ی خودرا با مشورت پزشک مصرف کنید. ورزشکاران، نسبت به یک فرد معمولی نیاز بیشتری به نوشیدن آب دارند برای اینکه بخش بزرگی از آب بدن آنان به هنگام ورزش بوسیله عرق کردن از دست می رود.
اگر می خواهید متوجه شوید که میزان آبی که روزانه می نوشید به مقدار کافی است یا خیر، برای تشخیص آن به رنگ ادرار خود توجه کنید. اگر ادرار شما بی رنگ یا زرد روشن بود، یعنی شما به میزان نیازتان آب نوشیده اید.
مراقب زیاده روی در نوشیدن آب باشید
در نوشیدن آب، این موارد را رعایت کنید: «هرگز آب یخ ننوشید. دمای آب همیشه باید با دمای اتاق یکسان باشد برای اینکه آب یخ موجب بیماریهای کبدی و روده می شود، بخصوص اگر پس از یک غذای چرب، نوشیده شود»، «آب گرم یا ولرم به همراه لیمو و عسل، هم ویتامین سی بدن را تامین می کند و هم به گلودرد ناشی از سرماخوردگی کمک می نماید.» و «آب جوش به مری و حس چشایی آزار می زند، پس دمای آبی که می نوشید را کنترل کنید».
اما حتی این مایه ی حیات را هم باید به اندازه نوشید. آب زیاد تعادل سدیم در بدن را از بین می برد و همین طور املاح مورد نیاز بدن با نوشیدن آب بیش از حد و بی قاعده بوسیله ادرار دفع می شود.
نوشیدن آب زیاد می تواند موجب ضعف اعصاب و مشکلات گوارشی شود. معده درد، ناراحتی کبد، بدرنگی چهره و پوست و کاهش عملکرد حافظه تنها چند لطمه دیگر ناشی از نوشیدن آب زیاد در بدن است.
طعم دلنشین آب تصفیه شده
اگر آب سالم و گورای آسان و در دسترس می خواهید ما یک پیشنهاد ویژه برای شما داریم. پارچ اکسل، فیلتر آب هوشمند دارد و از شما با آب سالم با طعمی دلنشین پذیرایی می کند. فیلتر پارچ تصفیه اکسل ذرات مضری چون نیترات و سولفات را از بین می برد و کلسیم مفید آب را برای شما حفظ می نماید.
اگر از نوشیدن آب لذت نمی برید یا فراموش می کنید به مقدار کافی آب بنوشید، پیشنهاد می نماییم که قدری آب تصفیه شده به وسیله ی پارچ اکسل را درون بطری بریزید و با اضافه کردن انواع میوه ها و سبزیجات، دیتاکس واتر درست کنید.
یک ترکیب جذاب، خیار همراه با نعناع و لیمو است. بدین سان با یک تیر، دو نشان زده اید چون آبی می نوشید که هم به وسیله ی «فیلتر اکسل»، که یک فیلتر آب هوشمند است پاک و زلال شده و هم طعمی طبیعی و گوارا از میوه ها و سبزیجات تازه به خود گرفته است.
پیشنهاد آخر ما به شما آنست که از آب برای لاغری و نجات دادن بدنتان از پرخوری کمک بگیرید. کاری که می توانید انجام دهید آنست که هرگاه احساس گرسنگی داشتید، ابتدا یک لیوان آب، ترجیحاً از یک پارچ تصفیه اکسل بنوشید برای اینکه گاهی مغزتان، شما را گول می زند و تشنگی را با گرسنگی اشتباه می گیرد.
در ضمن اگر میل شما به خوردن، فقط یک عادت نامطلوب و کشش روانی باشد، خیلی وقت ها با خوردن یک لیوان آب، میل به آن از سرتان می افتد. یک لیوان آب که از پارچی که فیلتر اکسل، آنرا تصفیه کرده است.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع: almur.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب