سود ۴۴۰ میلیون دلاری روسها از معامله نفت با یوان چین

سود ۴۴۰ میلیون دلاری روسها از معامله نفت با یوان چین المور: تولیدكنندگان روسی با صادرات نفت خام خود به یوآن چین سالانه ۴۴۰ میلیون دلار درآمد بیشتر بدست خواهند آورد.



به گزارش المور به نقل از مهر به نقل از راشاتودی، به قول متخصصان صنعت نفت، روسیه با صادرات نفت خام خود با استفاده از خط لوله شرق سیبری به اقیانوس آرام (ای اس پی او)، می تواند سود سرشاری تحت شاخص نفتیِ با پشتوانه یوآن چین، كه در ماه گذشته به راه افتاد، به دست آورد.
اگر عرضه محصولات نفتی تركیه به این روش جدید بتواند موفق شود، تثبیت قیمت صادرات ای اس پی او روسیه به چین، می تواند به شكل مطلوبی بر قیمت تركیب محصولات نفت روسیه، اثرگذار باشد. طبق گزارشات متعدد، قرارداد پیش خرید نفت تحت این شاخص جدید، می تواند درآمد سالیانه تولیدكنندگان روسی را ۴۴۰ میلیون دلار افزایش دهد.
سال گذشته چین با خرید نزدیك به ۱ میلیون بشكه در روز، از ایالات متحده پیشی گرفت و بزرگترین واردكننده نفت جهان شد. طبق اعلام شركت مشاور وود مكنزی، تقاضای نفت چین در سال ۲۰۲۳، روزانه ۲.۱ میلیون بشكه افزایش خواهد یافت. تحلیل گران تاكید دارند كه بنابراین مقامات چینی به وضوح به دنبال راهی برای تاثیر بر قیمت گذاری نفت خواهند بود.
داریا كوزلووا از مشاوران ویگون، می گوید: مطمئنا این به نفع چین است كه قراردادهای نفتی را به ارز ملی خود انجام دهد. شروع به كار شاخص پیش فروش نفت با ارز ملی، گامی در همین جهت است.
مدیر تحقیقات وود مكنزی، سوشانت گوپتا، می گوید: در حجم واردات فعلی، میزان قراردادهای تحت این شاخص می تواند تجارتی تا ۲۰۰ میلیون یوآن را در بر بگیرد. این به دولت چین در كوشش برای بین المللی كردن یوآن كمك می نماید.
شاخص جدید نفتی چین سبب می شود، سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در دارایی های چینی تشویق شوند. حتی وزارت سرمایه چین به دنبال آن است كه افراد و شركت های غیرمقیم را كه در این شاخص نفتی سرمایه گذاری می كنند، تا ۳ سال از مالیات معاف كند.
تحلیل گران می گویند چین در مسیر ساخت بنچ مارك نفتی خود است اما فعلا ۷ نوع نفت خام متفاوت كه تنها در برگیرنده ۲۰ درصد از كل حجم واردات هستند، برای تجارت تحت این شاخص، مجوز دریافت كرده اند.
اكاترینا گروشونكو، متخصصی از دانشگاه تجارت اِسكولكوو، می گوید: البته اگر دولت درحالی كه ابزارهای كنترلی خود بر جریان سرمایه را سخت گیرانه تر می كند، به مداخلات خود در بازارها ادامه دهد، تنها سبب دلسردی سرمایه گذاران می گردد. همانطور كه تجربه دوبی نشان داد، تولید یك شاخص نفتی سیال و منصفانه، یك روند طولانی، بلندمدت و درعین حال دست یافتنی است. بازار سیال و منصفانه نفت برای چین یك مزیت است كه این برای شكل گیری این بنچ مارك اهمیت دارد.

1397/01/29
22:48:33
4566
5.0 / 5
موضوعهای خبر: ارز , بازار , تجارت , دلار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است