آشنایی با انواع آسانسورهای مورد استفاده در ساختمان

آشنایی با انواع آسانسورهای مورد استفاده در ساختمان به گزارش المور استفاده از آسانسورها امروزه در آپارتمان ها و مجتمع های مرتفع بسیار ضروری می باشد.


به گزارش المور به نقل از ایسنا، بنابراعلام ساختمانچی، در صورت عدم وجود این وسیله در ساختمان های بلند، ارزش سازه پایین می آید. آسانسور وسیله ای است که برای انتقال افراد و وسایل از یک طبقه به طبقات دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
انواع آسانسور
. آسانسور کششی
آسانسور کششی همچون قدیمی ترین و پر استفاده ترین انواع آسانسور می باشد که علاوه بر کاربردهای خانگی، در مراکز تجاری هم مورد استفاده قرار می گیرد.
جا به جایی این آسانسورها توسط وزنه، سیم بکسل و فلکه انجام می شود و عملکرد آن به شکلی است که برپایه نیروی گیربکس و الکتروموتور انجام می گیرد و کابین آن به وسیله تعدادی طناب فولادی یا همان سیم بکسل به وزنه تعادل متصل می گردد.
آسانسورهای کششی انواع مختلفی دارند همچون آسانسور روملس، آسانسور کششی گیربکسی و آسانسور کششی گیرلس. استفاده از انواع کششی آسانسور در ساختمان های مرتفع وجود دارد. نصب این آسانسورها سریع انجام می شود و سیستم فرمان و نحوه استفاده از آنها بسیار راحت می باشد.
آسانسورهای کششی علاوه بر مزیت های فوق، دارای معایبی هم می باشند. این آسانسورها هزینه نصب بالایی دارند و طراحی چاهک آنها فضای بسیار زیادی را اشغال می کند.
اگر برق قطع شود و یا آسانسور از کار بیوفتد، خروج افراد محبوس شده در آن بسادگی امکان پذیر نمی باشد و باید توسط افراد متخصص و ماهر و با رعایت نکات ایمنی انجام پذیرد.
. آسانسور هیدرولیکی
آسانسورهای هیدرولیکی با نیروی فشار روغن، کار می کنند و در مقایسه با آسانسورهای کششی به فضای کمتری نیاز دارند و بدون موتورخانه کار می کنند. این آسانسورها نیرویی بر بدنه ساختمان وارد نمی کنند و ظرفیت گنجایش بالایی دارند.
عامل تعیین کننده نیروی محرکه در مدل هیدرولیکی، جک و پاوریونیت می باشد و عملکرد آن به نحوی است که با تحت فشار قرار دادن روغن، نیروی رانشی ایجاد می شود که بعد از انتقال به جک ها، آسانسور حرکت می کند.
آسانسورهای هیدرولیکی مزایای بسیاری دارند همچون این که می توان در سه وجه کابین، شیشه نصب کرد. قطعی برق سبب توقف این وسیله نمی گردد. به سبب اینکه در این نوع آسانسورها قاب وزنه حذف شده، کابین فضا کمتری را اشغال می کند.
نیرویی که جهت پایین آمدن این نوع آسانسورها مورد استفاده قرار می گیرد، نیروی گرانش زمین می باشد که سبب کاهش مصرف انرژی و در نهایت کاهش هزینه های برق می شود.
یکی از محدودیت های آسانسورهای هیدرولیکی، سرعت بالای آن می باشد، به همین علت اکثرا برای سرعت های زیر یک متر بر ثانیه مورد استفاده قرار می گیرد.
همینطور قدرت مورد نیاز برای موتور این وسیله بیشتر از آسانسورهای کششی است، بنا بر این برای انتقال برق به موتورخانه باید از کابل های برقی که متناسب با قدرت موتور است، استفاده گردد که این امر مانع از افت ولتاژ برق می شود.
انرژی پتانسیل آسانسورهای هیدرولیکی در هنگام پایین آمدن تبدیل به انرژی جنبشی می شود و بخشی از آن به حرارت تبدیل می شود که این امر درجه حرارت روغن را بالا می برد.
. آسانسور کارگاهی
امروزه استفاده از آسانسورهای کارگاهی یا همان بالابرها در محیط های کارگاهی و کارخانه ای به سبب افزایش حجم کاری، امری ضروری می باشد. این آسانسورها برای جا به جایی تجهیزات، افراد و مصالح در کارگاه ها، ساختمان های در حال ساخت، پالایشگاه ها، پتروشیمی ها، سدها و سکوهای نفتی مورد استفاده قرار می گیرند.
بالابرهای کارگاهی دو نوع دارند. بالابر کارگاهی سیار که برای جا به جا کردن وسایل سنگین مورد استفاده قرار می گیرند و بالابرهای کارگاهی ثابت که خود به دو نوع نوار دنده ای و وینچی تقسیم بندی می شوند.
قیمت
قیمت آسانسور به نوع آن، ابعاد و جنس کابین، نوع و تعداد موتور، تعداد طبقات ساختمان، میزان ظرفیت آسانسور، نوع سکشن، برند آسانسور و نوع تابلو برق آن بستگی دارد و بدین سبب خصوصیت ها قیمت نهایی تعیین می شود.
شما می توانید برای مشاهده قیمت آسانسور به اپلیکیشن و وبسایت ساختمانچی http: // price.sakhtemanchi.com رجوع فرمایید.
انتهای رپرتاژ آگهی


1399/08/10
13:22:45
1352
5.0 / 5
موضوعهای خبر: اپلیكیشن , ارز , سایت , قیمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است