دلیل وجود هاله یا لكه های سیاه روی تصویر تلویزیون
به گزارش المور گاهی امكان دارد هاله ی سیاهی روی صفحه نمایش تلویزیون LED خود مشاهده كنید. این لكه های تاریك امكان دارد در هر نقطه ای از تصویر تلویزیون ال ای دی شما ظاهر شود.
به گزارش المور به نقل از ایسنا، بنابر اعلام دیباپشتیبان، این نقاط امكان دارد در وسط، سمت چپ، راست، بالا یا پایین تلویزیون ها دیده شوند. به صورتی كه اگر این لكه ها را از زاویه های دیگری مشاهده كنید این نقاط سیاه به صورت سه بعدی به نظر می رسند و همین طور در نقاط مختلف به صورت متفاوتی قرار می گیرند. این نقاط شبیه مورچه دیده می شوند. تا زمانی كه این مشكل حل نشود خیلی مساله ی آزاردهنده ای است. لكه های سیاه در تلویزیون ال ای دی در كیفیت تصویر و تجربه ی مشاهده تداخل بوجود می آورد. به خصوص اگر این هاله های سیاه در مركز واقع شوند.
مشكل به وجود آمدن هاله ی سیاه روی تلویزیون های ال ای دی می تواند براثر علل مختلفی مانند گردوخاك، طول عمر دستگاه، استفاده ی طولانی مدت از تلویزیون، رطوبت زیاد و یا گرمای زیاد، اختلافات دمایی و... رخ دهد. در بهترین حالت لكه های سیاه ناشی از گردوغبارهایی است كه در سطح صفحه نمایش جمع شده؛ كه به راحتی با یك دستمال می توان آنها را از بین برد؛ اما اگر مشكل جدی تر باشد باید به آن اهمیت داد.
درهر صورت كنار آمدن با این ایراد تلویزیون ایده ی مناسبی نیست. اتفاقاً در صورت مشاهده ی این مشكل باید هرچه سریع تر مبادرت به تعمیر تلویزیون كنید؛ چونكه امكان دارد قسمت های دیگر تلویزیون را در بربگیرد. اصولاً تعمیرات سخت افزاری تلویزیون ها جز سخت ترین تعمیرات است و ما سفارش می نماییم كه حتما در تعمیرگاهی متخصص در زمینه تعمیرات تلویزیون سامسونگ و یا تعمیرات تلویزیون ال جی، سونی و سایر برندهای معروف و در كارگاه های مجهز مانند تعمیرگاه دیبا پشتیبان ایرانی ها صورت گیرد. در ادامه ی این متن ما به بررسی این مشكل می پردازیم و علت های احتمالی را بررسی می نماییم. علاوه بر این چند راهكار وجود دارد تا این هاله های سیاه را از صفحه نمایش تلویزیون ال ای دی خود از بین ببرید.
علت های احتمالی به وجود آمدن هاله سیاه روی تصویر تلویزیون ال ای دی
• معیوب شدن پیكسل ها
• خرابی پنل
• خرابی قسمت بك لایت
نكته اینكه این متن برای تمامی برندها می باشد و در تعمیرات تلویزیون سونی، سامسونگ، ال جی و سایر برندها كاربردی می باشد.
معیوب شدن پیكسل ها
صفحه نمایش تلویزیون های ال ای دی از تركیب میلیون ها نقطه تشكیل شده است كه به این نقاط پیكسل گفته می شود. این پیكسل ها امكان دارد قرمز، سبز، آبی، سفید یا سیاه به نظر برسند. برای تولید نمایشگرهای تلویزیون های ال ای دی از فن آوری با دقت بالا استفاده می شود. گاهی امكان دارد بعضی از این پیكسل ها معیوب شوند و در نتیجه آن قسمت از تصویر به شكل لكه های سیاه و تازیك دیده می شود؛ كه در این صورت لازم است پیكسل های معیوب تعویض شوند. هر پیكسل جداگانه در یك صفحه ال سی دی از سه دیود تشكیل شده. اگر هر یك از این رنگ ها به شكست بخورند، پیكسل ها به شكل یك نقطه ی سیاه ظاهر می شود. گاهی اوقات شما با استفاده از یك برنامه ی بازیابی می توانید پیكسل های سیاه را زنده كنید یا به عبارتی احیا كنید. برنامه های بازیابی، پیكسل ها را در صفحه نمایش مجبور به تغییر سریع می كند. یا به عبارت دیگر دیودهای معیوب را باردیگر بیدار می كند.
خرابی پنل
یكی از اصلی ترین علل سیاهی قسمت هایی از تصویر به خاطر خرابی پنل است. اگر قسمی از ماژول یا لیكوئید پنل خراب شود، شما شاهد لكه های سیاه روی صفحه ی نمایش ال ای دی دستگاهتان هستید. در واقع یكی از مهم ترین علت های اصلی به وجود آمدن این مشكل می تواند به خاطر كثیفی پنل باشد. در بالای تلویزیون منافذی وجود دارند و این منافذ به منظور خارج كردن گرمای لامپ فلورسنت فشرده طراحی شده تا روشنایی صفحه نمایش را فراهم آورد. لازم است این منافذ هرچند ماه یك مرتبه تمیز شوند. اگر مقدار زیادی گردوخاك روی این منافذ جمع شود و به داخل تلویزیون نفوذ كند، سبب ایجاد لكه های سیاه می شوند. برای مرتفع ساختن این مشكل شما باید پنل تلویزیون ال ای دی را بیرون بیاورید. هنگامی كه پنل را خارج كردید باید هر لایه را تمیز كنید؛ اما در اغلب موارد لازم است كه پنل عوض شود تا این مشكل حل شود؛ چونكه پنل ها دارای طول عمر محدودی هستند، وقتی عمر مفید پنل ها تمام شود باید آنها را عوض كرد.
خرابی قسمت بك لایت
یكی دیگر از علل ایجاد لكه های تاریك در صفحه نمایش تلویزیون های ال ای دی به خاطر خرابی بك لایت است. اگر یكی یا برخی از لامپ های بخش بك لایت خاموش شود این مشكل به وجود می آید. اگر بخش بك لایت كه وظیفه ی ایجاد نور زمینه را دارد خاموش شود ما هیچ تصویری نمی بینیم و یك صفحه ی تاریك دیده می شود. در صورت خرابی بك لایت امكان دارد قسمتی از تصویر روشن و خاموش شود و چشمك بزند و درنهایت به صورت كامل قطع شود. همین مساله ی خرابی لامپ های ال ای دی است كه سبب می شود قسمتی از تصویر سیاه می شود. وقتی قسمتی از لامپ ها بسوزند، سبب می شود كه ولتاژ كار روی لامپ های سالم پخش شود و همین مساله سبب می شود كه به لامپ های سالم فشار بیش تری وارد شود و درنتیجه ی این فشار لامپ های سالم هم خراب می شوند.
انتهای رپرتاژ آگهی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(1)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب