فاز یك مجتمع آواجنرال به بهره برداری رسید

تغییر مناسبات كسب وكار و استقرار واحدهای صنفی فنی در حاشیه شهرها

تغییر مناسبات كسب وكار و استقرار واحدهای صنفی فنی در حاشیه شهرها المور: رئیس مركز پژوهش های اتاق اصناف تهران می گوید تخصصی سازی مجتمع های خرید و عرضه كالا با هدف كاهش بار ترافیكی شهرها و دسترسی سهل تر مشتریان به خرید در دستور كار قرار گرفته و سرمایه گذاران خوش ذوق در این هدف گذاری پیش قدم شده اند.


به گزارش المور به نقل از ایسنا، بنابر اعلام آوا جنرال، محمدباقر معتمد، رئیس مركز پژوهش های اتاق اصناف تهران در مراسم بهره برداری از فاز یك مجتمع آوا جنرال اظهار داشت: مناسبات كسب و كار در حال تغییر است و این تغییر در این جهت است كه مردم با آسایش و رفاه بیشتری به كالای مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند. در شهری مانند تهران، جمعیت و تعداد خودروها در حال افزایش می باشد در حالیكه خیابان ها تغییری نكرده است بنا بر این تمایل به خرید از مجتمع ها و مال های تخصصی افزایش یافته است.
وی افزود: در این میان افراد خوش فكر و باتجربه ای هم وجود دارند كه از این نیاز به نحو احسن استفاده می نمایند. ساخت مجتمع تخصصی آوا جنرال از این نمونه ها است كه انتخاب مناسب موقعیت مكانی آن سبب شده سازندگانی كه به بازار آهن شادآباد برای خرید آهن بازگشت می كنند، پكیج و تأسیسات خودرا هم از این منطقه تهیه كنند و این شرایط سبب می شود تا مجموعه ای از خدمات و كالاهایی كه در رابطه با هم هستند در مناطق غیر مركزی شهرها متمركز شوند.
رئیس اتحادیه شوفاژ و تهویه مطبوع اظهار داشت: همراه با تغییرات كسب وكارها، آسایش مشتریان در آن است كه مجتمع های تخصصی در مناطق حاشیه ای شهرها احداث شود تا ضمن كاهش تراكم و ترافیك شهری به تخصصی سازی نمایش خدمات و كالاها باز كمك گردد.
وی با اشاره به اینكه وجود انبارهای مناسب در كنار این مجتمع ها باز همچون خاصیت های مثبت است، اظهار داشت: خریدار سپس خرید به آسانی می تواند كالای خریداری شده را از انبار شركت ها تحویل بگیرد و ارسال كالا برای مشتری باز روند سهل تری به خودخواهد گرفت.
۹۵ درصد تأسیسات گرمایشی ساختمان، داخلی است
معتمد با اشاره به اینكه بخش عمده ای از تجهیزات و تأسیسات فنی ساختمان در داخل تولید می شود، اظهار داشت: در بخش گرمایش ۹۵ درصد كالاهایی كه در بازار عرضه می شود، از محل تولیدات داخلی است و در بخش تأسیسات سرمایش حدود ۷۰ درصد تأسیسات مركزی تولید داخلی است و با وجود آنكه اسپیلت ها و كولرهای گازی پیشرفته حالا وارد می شود اما در برنامه تولیدكنندگان داخلی است تا این تجهیزات باز با فرآیند مونتاژ در داخل تولید شود.
وی با اشاره به اینكه مشكل عمومی تولید هم اكنون تهیه مواد اولیه است، اظهار داشت: گاهی هم تولیدكنندگان با مشكل قیمت گذاری الزامی از طرف سازمان حمایت مواجهند و متأسفانه قیمت گذاری به گونه ای است كه تولیدكننده با حاشیه سود كم مواجه می شود و مجبور است ظرفیت تولید را كم كند.
رئیس مركز پژوهش های اتاق اصناف تهران اظهار داشت: بطور متوسط تأسیسات فنی ساختمان از سال قبل و سپس نوسان های قیمت ارز با افزایش قیمت ۲۰ درصدی مواجه گردید، اما به سبب عدم رونق بخش مسكن و ركود تولید در این بخش تولیدكنندگان بخش تأسیسات باز مجبور شده اند تا قیمت خودرا كاهش دهند و حاشیه سود خودرا كمتر كنند.
وی ادامه داد: ۳۰ درصد از تقاضای بازار در بخش تأسیسات ساختمان كاهش یافته كه عمده آن ناشی از ركود بازار مسكن و كاهش قدرت خرید مردم است.
رئیس اتحادیه شوفاژ و تهویه مطبوع با اشاره به اینكه تولیدكنندگان این صنف ارز نیمایی دریافت می كنند، اظهار داشت: بعضی از تولیدكنندگان فعال موفق شده اند ۴۰ تا ۵۰ درصد از ارز مورد نیاز خود برای مواداولیه را از محل ارز نیمایی تهیه كنند اما تولیدكنندگانی هم هستند كه به سبب فرآیند پیچیده دریافت ارز نیمایی موفق به انجام این كار نشده اند.
مشاغل مزاحم باید به تدریج از شهرها خارج شوند
حسین مهری، رئیس اتحادیه پیچ و مهره و عضو اتاق اصناف ایران باز در مراسم بهره بردای از فاز یك مجتمع تجاری آوا جنرال با اشاره به اینكه برخی از واحدهای فروش پیچ و مهره در مجتمع آوا جنرال مستقر شده اند، اظهار داشت: برمبنای تبصره ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها، باید هر گونه مشاغل مزاحم به خارج از شهرها منتقل شود. در كمیسیون پژوهش اتاق اصناف، تحقیقات و بررسی های مناسبی در این زمینه صورت گرفته است و مشاغل آلاینده و مزاحم باید به تدریج از مركز شهرها منتقل شوند و در مجتمع های تخصصی مستقر شوند.
وی با اشاره به اینكه این منطقه درگذشته به بازار آهن معروف بوده است، اظهار داشت: صنوف ابزار، شیرآلات، پیچ و مهره، قفل و لولا، آهن آلات و در كنار آن تأسیسات فنی ساختمان همچون صنوفی هستند كه در منطقه غرب تهران و در منطقه شادآباد مستقر شده اند و خریداران می توانند نیازهای خودرا با بازگشت به این مركز تهیه كنند.


شهرداری ها همدلی چندانی با اصناف ندارند
مهری با اشاره به اینكه متأسفانه شهرداری ها همدلی چندانی با اصناف ندارند، اظهار داشت: احداث زیرساخت های رفاهی همچون احداث پاركینگ برای واحدهای تجاری است و در مركز تجاری آواجنرال پیش بینی مناسبی برای پاركینگ صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینكه ۱۳۰ اتحادیه صنفی در كشور وجود دارد، اظهار داشت: این امیدواری وجود دارد كه تمامی صنوف بتوانند با تخصصی سازی، آرامش در خرید را برای مشتریان به همراه آورند.
رئیس اتحادیه پیچ و مهره با اشاره به مشكل مربوط به ترخیص كالا از گمرك اظهار داشت: بیشتر از ۷۰ درصد كالاهایی كه در صنف پیچ و مهره عرضه می شود وارداتی است كه جزو گروه دوم كالایی شمرده می شود و باید ثبت سفارش مناسب آن صورت گیرد اما این فرآیند به راحتی صورت نمی گیرد.
دسترسی به شریان های اصلی عبور و مرور خرید مردم را آسان تر می كند
همین طور امیر محمدی مدیر اجرایی مجتمع آوا جنرال در مراسم افتتاحیه این مجتمع در منطقه شادآباد تهران، با اشاره به اینكه در مراكز شهرها تمركز اصناف وجود ندارد، اظهار داشت: به سبب پراكندگی استقرار اعضای مختلف صنف تأسیسات، ابزارآلات و صنوف مكمل ساختمان در نقاط مختلف شهر و مشكلاتی كه در ارتباط با دسترسی مشتریان به این نقاط به سبب پراكندگی صنوف و وجود طرح زوج و فرد وجود داشت، ایده احداث یك مجتمع تخصصی در منطقه ای در دسترس و خارج از محدوده طرح ترافیك كه قسمتی از فعالان این صنوف را دور هم جمع كند منجربه راه اندازی مجتمع آواجنرال شد.
وی ادامه داد: این مجموعه به متراژ ۵۲ هزار متر مربع فضایی را به وجود آورده تا برندهای مطرح صنف تأسیسات و ابزار و صنوف در رابطه با آن در مركزی دور هم جمع شوند و به سبب دسترسی به شریان های عبور و مرور، نزدیكی به فرودگاه و ترمینال این امكان را برای مشتریان فراهم آورند كه خرید راحت تری داشته باشند. از طرفی تجمع این صنوف كنار یكدیگر شرایط نمایش كالا با قیمت رقابتی تر و اطمینان خرید كالای اصل را برای مصرف كننده به همراه دارد.
محمدی با اشاره به اینكه این مجتمع در سه فاز طراحی شده، اظهار داشت: فاز یك این طرح ۱۰۷ واحد دارد كه به بهره برداری رسیده و دو فاز دیگر طرح تا آخر سال ۹۸ به بهره برداری خواهد رسید.
وی اشاره كرد: یكی از اهداف شهرداری در ساماندهی صنوف، انتقال به حاشیه شهر است و البته با عنایت به بازدید شهردار و اتاق های اصناف از این منطقه، توسعه این واحدها در این منطقه در دستور كار است و حمایت مناسبی باز از طرف نهادها و ارگان های دولتی صورت گرفته است.


ادیتور: زهرا میعادی
انتهای رپرتاژ خبری


1397/11/14
14:31:13
4664
5.0 / 5
موضوعهای خبر: ارز , افزایش قیمت , بازار , تخصصی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
almur

المور

لاکشری و فشن

almur.ir - حقوق مادی و معنوی سایت المور محفوظ است