امداد خودرو تهران
در صورتی كه خودروی شما بدلیل نقص فنی قابل حركت نبوده و یا حركت آن ممكنست موجب بروز خطر گردد، در هر زمان از شبانه روز و در سراسر كشور می توانید با مراجعه به سایت پیك خودرو به امدادگران خودرویی دسترسی داشته باشید و از خدمات آنها استفاده كنید.
به گزارش المور به نقل از ایسنا، بنابراعلام پیک خودرو، جهت دسترسی سریعتر به امدادخودروهای تهران ( اینجا کلیک کنید ).
جهت دسترسی به امداد خودروی شهرستان خود نیز کافیست شهر خود مورد نظر را انتخاب کنید و بوسیله منوی سایت پیک خودرو، خدمات خودرو یا امداد خودرو را انتخاب نمایید. https: //www.peykekhodro.com
همه می دانیم که حادثه خبر نمی کند، شاید در یکی از ۸۰۰ هزار حادثه رانندگی که سالانه در ایران اتفاق می افتد شما هم متضرر شده باشید و در شرایطی قرار گرفته باشید که نیاز به امداد، جرثقیل، یدک کش داشته باشید و یا در مواردی هم تعمیرکار سیار می تواند مشکل کوچک شما را حل نماید، در این شرایط همیشه وب سایت پیک خودرو در کنار شما خواهد بود تا عزیزان امداد گر یاری رسان شما باشند.
کارشناسان و امدادگران خودرویی در محل مورد نظر شما حاضر خواهند شد. وضعیت خودرو را از نظر فنی، بدنه بررسی کرده و تمام موارد کارشناسی خودروی به اطلاع میرسانند و در صورت نیاز تمامی خدمات مورد نیاز را ارائه می نمایند.
توصیه های امدادگران خودرو که چه ابزارهایی در خودرو به همراه داشته باشیم؟
در زمان های گذشته که اتومبیل ها به اندازه امروز پیشرفته نبودند، همراه داشتن خیلی از وسایل و ابزارها برای سفرهای بین شهری و حتی درون شهری برای رفع عیوب احتمالی امری ضروری به نظر می رسید.
یکی از دلیلهای این امر تکنولوژی نه چندان پیشرفته خودرو های قدیمی تر بود برای اینکه در این اتومبیل ها خبری از سامانه های پیشرفته و پیچیده الکترونیکی و کامپیوتری نبود و در نتیجه علم مکانیک با کمی چاشنی الکتریسیته برای تسلط بر بخش فنی یک خودرو کافی بود.
اما امروزه با حرکت صنعت به سمت سامانه های الکترونیکی و کامپیوتری، ابزار و وسایلی که رانندگان باید در سفرها همراه خود داشته باشند نیز دست خوش تغییراتی شده است.
تفاوت در ابزارهای همراه، از گذشته تا حال
همانطور که گفته شد به سبب تغییر و پیشرفت تکنولوژی به کار رفته در اتومبیل های امروزی در قیاس با گذشته، ابزارها و وسایل ضروری که نیاز بود رانندگان به همراه داشته باشند نیز تغییر کرده است.
هم اکنون که تمامی خودرو های تولیدی مجهز به سامانه سوخت رسانی انژکتوری، واحد کنترل الکترونیک (ECU) و سایر سامانه های کنترلی و هدایت الکترونیکی هستند. عیب یابی و رفع اشکال فنی به وجود آمده از عهده رانندگان تا حد زیادی خارج است. برای اینکه این امر نیازمند دانش فنی و تخصصی پیشرفته، ابزارهای خاص و گران قیمتی چون دستگاه دیاگ و... است که قاعدتا همراه داشتن آن نه ضرورتی دارد و نه از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است.
در گذشته که اتومبیل ها مجهز به سامانه های الکترونیکی نبودند، رانندگان با همراه داشتن یک جعبه ابزار و قطعات یدکی حیاتی مانند پلاتین، فیوز دلکو، کوئل، وایر، رله، ترموستات، تسمه پروانه و... می توانستند عیوبی چون خاموش شدن ناگهانی خودرو، ریپ زدن، جوش آوردن و... را برطرف سازند.
ضرورت همراه داشتن ابزار و وسایل مهم و حیاتی در خودرو چیست؟
برمبنای آنچه بیان شد و بر خلاف گذشته، هم اکنون برای این که رانندگان بتوانند در زمان بروز مشکل فنی و خرابی خودرو در سفرهای درون شهری و بین شهری، عیب خودرو را برطرف سازند، نیازمند همراه داشتن وسایلی متفاوت از گذشته هستند.
بطور خلاصه یک جعبه ابزار کوچک که حداقل ابزارها را در خود جای دهد، چراغ قوه، جک، آچار چرخ و لاستیک زاپاس سالم و مثلث هشدار دهنده را باید جزو وسایلی دانست که نیاز است رانندگان خودرو های امروزی در صندوق عقب خودرو همراه داشته باشند.
بروز مشکلات فنی بسیار جزئی و سطحی با همراه داشتن این وسایل و اندکی دانش فنی قابل رفع است اما در زمان بروز مشکلات بزرگ تر هیچ کدام از این وسایل و ابزارها کارساز نخواهد بود. در چنین شرایطی همراه داشتن وسایلی که کاملا با بخش فنی خودرو بی ارتباط است منجی رانندگان خواهد بود.
مهم ترین وسیله که باید رانندگان همراه داشته باشند چیست؟
می توان نتیجه گرفت که در خودرو های امروزی، همراه داشتن وسایل و ابزارهایی فراتر از آنچه گفته شد عملا ممکن نبوده و نمی تواند مشکلات فنی را برطرف سازد.
برای اینکه در این شرایط سه عامل ابزارهای پیشرفته و تخصصی، دانش فنی کافی و همراه داشتن قطعات یدکی می توانند در کنار هم راهگشا باشد که هیچ راننده و مالک وسیله نقلیه ای نمی تواند مجهز به تمامی این وسایل، ابزارها و دانش کافی در سفرها باشد.
پس در زمان بروز ایراد خودرویی، درخواست امداد از شرکت های معتبر و رسمی چون امدادخودروایران که با دانش فنی و دسترسی به ابزارهای استاندارد و تخصصی مجهز هستند راه منطقی رفع اشکال است.
امکان برقراری تماس با بهره گیری از گوشیهای تلفن همراه، که این روزها به آسانی در دسترس همگان قرار دارد و مهم تر از آن پاوربانک یا شارژر فندکی همچون حیاتی ترین ابزاری است که رانندگان خودرو های امروزی باید با خود همراه داشته باشند تا در زمان بروز مشکل فنی در سفرهای بین شهری یا درون شهری امکان برقراری تماس امدادی انجام گیرد.
گوشی هوشمند و برقراری اینترنت
سفارش اصلی امدادخودرو به مالکین کلیه محصولات گروه صنعتی ایران خودرو این است که نسبت به همراه داشتن گوشی تلفن هوشمند همراه و پاوربانک (یا شارژر همراه) در سفرهای درون و بیرون شهری توجه کافی را داشته باشند تا در زمان بروز مشکل بتوانند بوسیله اینترنت و اتصال به وب سایت تخصصی پیک خودرو و یا استفاده از اپلیکیشن پیک خودرو، با اطمینان از خدمات امداد خودرو های سایت پیک خودرو برخوردار شوند.
انتهای رپرتاژ آگهی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب