چگونه بر ترس از ریاضی غلبه كنیم؟
به گزارش المور اغلب دانش آموزان از درس ریاضی هراس دارند و مواجهه با این درس برای آنان اضطراب آور است. یكی از روش های غلبه بر ترس از ریاضیات، ایجاد زمینه ای برای پرورش هوش كودكان و نوجوانان، ارتقا و رشد مهارت حل مسئله، خلاقیت و اعتماد به نفس آنان است.
به گزارش المور به نقل از ایسنا، آكادمی پرورش هوش آریا با روش هایی ساده و كاربردی با هدف ایجاد زمینه ای برای رشد بهتر مهارت حل مسئله، خلاقیت كودكان و همینطور تقویت هوش كودك و یادگیری صحیح ریاضی تلاش می كند. كودكان بیشترین میزان یادگیری را در فضاهایی تجربه می كنند كه بتوانند با لذت و شادی آموزش ببینند. در آكادمی پرورش هوش آریا، دانش آموزان با تقویت قدرت ذهن می توانند ریاضی را با درك صحیح از مفاهیم و مسائل آن به درستی فرا بگیرند و دیگر از مسائل ریاضی نخواهند ترسید.
ریاضیات آسان چیست؟
سیستم آموزشی ریاضیات آسان همانطور كه از نامش پیداست، یك روش ساده و سریع برای محاسبات ریاضی است كه باعث آشتی دانش آموزان با علم ریاضی می شود. روش های آموزشی به كار رفته در این سیستم با هدف پرورش هوش منطقی-ریاضی برای گروه های سنی بالای ۱۰ سال در دوره علم آموز (پایه های ۴ و ۵ و ۶ دبستان) و ۱۲ سال به بالا در دوره دانش پژوه (دوره اول و دوم دبیرستان) طراحی شده است.
به گزارش روابط عمومی آكادمی پرورش هوش آریا در این دوره ها، علم آموزان می آموزند جمع، تفریق، ضرب، تقسیم و مفاهیم هندسه را به آسانی و ۱۵-۱۰ برابر سریع تر از روش های معمولی انجام دهند. علاوه بر آن در دوره پیشرفته دانش پژوه، محاسبات با اعداد صحیح، توان ۲ و ۳، ریشه دوم و سوم، قانون فیثاغورث، دستگاه معادلات خطی، لگاریتم و مثلثات را به روش های ساده و سریع می آموزند.
از آن جایی كه این روش بر مبنای طبیعت اعداد و بر اساس بازی بنا شده، دانش آموزان بدون خستگی و به صورت بسیار خوشایند از آن استفاده می نمایند و تأثیر آن علاوه بر درس ریاضی در سایر علوم استدلالی و حتی دروس خواندنی آنها دیده خواهد شد.
راهكارهای مورد استفاده در این سیستم آموزشی شامل محاسبات سریع و ذهنی، حل و طرح مساله، حل معما، بازی های مفرح بر پایه ریاضی و مطالعه زندگینامه دانشمندان می باشد و به دانش آموزان یاری می دهد تا با تقویت هوش منطقی -ریاضی و افزایش سرعت یادگیری و به یاد سپاری، آموزشی لذت بخش را تجربه كنند.
رده های آموزشی علم آموز و دانش پژوه در سیستم آموزشی یومینز
سیستم آموزش ریاضیات آسان در دو دوره «علم آموز» و «دانش پژوه» برگزار می گردد. دوره «علم آموز» ریاضیات آسان ویژه پایه های چهارم، پنجم و ششم است. علم آموزان در این دوره می آموزند با استفاده از تكنیك های جذاب و سریع و به دو روش ذهنی و قلم-كاغذی، محاسبات جمع، تفریق، ضرب و تقسیم اعداد طبیعی، اعشاری و كسری را انجام دهند، محیط، مساحت و حجم اشكال هندسی را تعیین كنند.
همینطور دوره «دانش پژوه» ریاضیات آسان ویژه پایه های هفتم به بالا است و با عنایت به اهمیت سرعت عمل در محاسبات تستی در این رده سنی و به منظور افزایش تمركز، خلاقیت و اعتماد به نفس، روش های ذهنی، سریع و جذاب محاسبات جمع، تفریق، ضرب و تقسیم اعداد طبیعی، اعشاری، كسری و صحیح آموزش داده می شود. دانش پژوهان در دوره پیشرفته علاوه بر ۴ عمل اصلی روش های ساده و سریع انجام محاسبات ریشه دوم، ریشه سوم، توان ۲، توان ۳، دستگاه معادلات، مثلثات، لگاریتم و تعیین اضلاع مثلث فیثاغورس را آموزش می بینند.
در این دوره ها دانش آموزان برای رسیدن به هدف پرورش هوش منطقی-ریاضی علاوه بر محاسبات سریع، مسئله طرح و حل می كنند، بازی های فكری گروهی و انفرادی ریاضی انجام می دهند، معما حل می كنند و زندگینامه دانشمندان را مطالعه می نمایند.
مسابقات ریاضیات آسان
یكی از برنامه های آكادمی پرورش هوش آریا در جهت توسعه خلاقیت كودكان و نوجوانان، همینطور ارتقا انگیزه برای یادگیری ریاضیات آسان، برگزاری مسابقات استانی و كشوری ریاضیات آسان در سراسر كشور است. در این راستا سومین دوره مسابقات استانی ریاضیات آسان روز جمعه مورخ ۱۴ تیرماه در سراسر كشور برگزار گردید.
در این دوره از مسابقات استانی ریاضیات آسان كه به صورت همزمان در شعبات آكادمی پرورش هوش آریا برگزار شد، علم آموزان و دانش پژوهان این آكادمی در سطح كشور به رقابت با یكدیگر پرداختند.
آكادمی پرورش هوش آریا با دریافت اعتبار نامه بسته های ریاضیات آسان رده علم آموز و دانش پژوه از دفتر انتشارات و تكنولوژی آموزشی وزارت آموزش و پرورش هم اكنون در بیشتر از ۷۰ شعبه در سراسر كشور فعالیت می كند.
آدرس شعبه های آكادمی پرورش هوش آریا
دفتر مركزی: رشت، میدان لاكانی، خیابان ضیابری، كوچه ماسالی ۲، ساختمان آریا
تلفن: ۳۲۲۶۵۷۸۰ - ۳۲۲۴۱۰۱۵-۰۱۳
شعبه ۱: رشت، بلوار شهید انصاری، جنب راهنمایی رانندگی، كوچه استاد معین، آموزشگاه دكتر آذر اندامی
انتهای رپرتاژ خبری
منبع: المور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب