۸ نکته مهم در خرید و مصرف قهوه
المور: زمانی که با لذت فنجان قهوه را به دهان می بریم و عطر و طعم آنرا حس می نماییم، آرامش و انرژی به دست می آوریم. دانه های قهوه از زمان کشت در مزارع در کشورهای مختلف جهان تا رسیدن به ما یک سفر بسیار طولانی را طی می کنند. هر مرحله از این سفر، اهمیت و ظرافت خودش را دارد. به جهت اینکه بیشترین بهره و لذت را از قهوه ببریم باید به برخی نکات دقت نماییم.
به گزارش المور به نقل از پارگون، در اینجا به مرور ۸ نکته مهم در خرید و مصرف قهوه می پردازیم که با وجود سادگی می توانند تجربه بهتری برای ما به وجود آورند.
۱- خرید قهوه به اندازه مصرف حداکثر دو هفته
زمانی که بسته قهوه را باز می کنید و پودر قهوه در معرض هوا، نور و رطوبت قرار می گیرد به سرعت می تواند کیفیت آن کاهش پیدا کند. به این خاطر بهتر است خرید قهوه خودرا به گونه ای برنامه ریزی کنید که تا حداکثر برای مصرف دو هفته تان باشد. اگر دان قهوه خریداری می کنید، می توانید این مدت را تا یک ماه در نظر بگیرید. به جهت اینکه خرید مداوم برایتان دردسر نشود می توانید خرید اینترنتی قهوه را به عنوان یک راه حل مناسب استفاده کنید. بدین سان خریدتان درب محل کار یا خانه تان تحویل می شود و همیشه قهوه تازه خواهید داشت.
۲- کشف قهوه باب طبع
عطر و طعم و خاصیت های دان های قهوه نسبت به کشور و منطقه جغرافیایی متفاوت می باشد. اهتمام کنید قهوه ای که با ذائقه تان متناسب تر است را بیابید. یک راه خوب هم استفاده از انواع قهوه ترکیبی است. آنها با ترکیب چند نوع دان قهوه مختلف آماده می شوند و چون توسط متخصصان ترکیب بندی به انجام می رسد بیشتر مردم طعم و عطر آنها را دلپذیر می یابند. اگر هم دوست دارید طعم های خاص قهوه را امتحان نمایید و از تنوع آن بهره مند شوید می توانید به سراغ انواع قهوه تک خاستگاه بروید.
۳- توجه به نحوه نگهداری قهوه
قهوه را در ظرفی نگهداری کنید که به خوبی از آن محافظت کند و تا حد امکان جلوی رسیدن هوا، رطوبت و نور به آنرا بگیرد. ظرف قهوه را در جای خنک قرار دهید اما توجه داشته باشید که یخچال جای مناسبی نیست چون رطوبت یخچال و گازهایی که از میوه ها و موادغذایی در آن به وجود می آید به آسانی می توانند جذب قهوه شده و طعم آنرا تغییر دهند. می توانید ظرف قهوه را در یکی از کابینت های پایین آشپزخانه نگهداری کنید.
۴- وسیله دم آوری قهوه خودتان را بیابید
وسایل مختلفی در دم آوری قهوه استفاده می شوند. اسپرسوساز برقی، قهوه ساز برقی، موکاپات، کمکس، جذوه، اروپرس و بسیاری وسایل دیگر. هر کدام از آنها طعم متفاوتی از قهوه را به وجود می آورند. اهتمام کنید چند نمونه قهوه دم شده با این وسایل را تجربه کنید تا ببینید کدام به ذائقه شما بهتر می سازد.
۵- یادگرفتن فوت و فن دم آوری قهوه
آماده سازی قهوه یا دم آوری قهوه مرحله بسیار مهمی است که قهوه برای نوشیدنمان آماده می شود. فرقی نمی کند کدام وسیله دم آوری را استفاده می کنید. همه آنها فوت و فن های ساده ای دارند که با یاد گرفتنشان قهوه ای که درست می کنید بسیار بهتر می شود، بدین سبب اهتمام کنید این فوت و فن ها را یاد بگیرید.
۶- قهوه را از برندهای معتبر بخرید
همانطور که گفتیم قهوه یک پروسه بسیار طولانی را پشت سر می گذارد تا در فنجان ما آماده نوشیدن شود. کاشت دانه های قهوه، مراقبت از آنها در زمان رشد، برداشت، آماده سازی برای ارسال به نقاط مختلف جهان، مراحل حمل، رسیدن به مقصد، انبار شدن، رست شدن، آسیاب شدن، بسته بندی شدن و سرانجام رسیدن به مصرف کننده نهایی فقط نمایی کوچک از یک زنجیره بسیار طولانی است. به جهت اینکه قهوه هم از نظر خاصیت های دان، یعنی عطر مناسب، طعم دلپذیر، آماده سازی حرفه ای و اصالت سطح بالایی داشته باشد و هم این که از سلامت آن مطمئن باشید، بهترین کار این است که آنرا از برندهای معتبر خریداری کنید. این برندها به سبب این که در این کار حرفه ای هستند و حجم فروش و مشتریان زیادی دارند می توانند به بهترین شکل زنجیره تامین و عرضه قهوه را مدیریت کنند. در ایران نیز برندهای حرفه ای مانند پارگون می توانند انتخاب مناسبی برای علاقه مندان قهوه باشند.
۷- به میزان کافئین قهوه دقت کنید
علت محبوبیت قهوه کافئین آنست. عنصری که موجب انرژی گرفتن می شود، تمرکز را بیشتر می کند و نشاط به وجود می آورد اما افراد نسبت به خاصیت های ژنتیکی و بدنی، واکنش های مختلفی به کافئین دارند؛ بدین سبب هر فردی می بایست به میزان کافئینی که برای وی مناسب می باشد توجه کند. برخی می توانند قهوه هایی با میزان کافئین بالا را مصرف کنند ولی در بعضی دیگر از افراد، چنین قهوه هایی می توانند منجر به عوارضی مانند تپش قلب و بی قراری شوند. برای این گروه، قهوه هایی که کافئین پایین تر دارند، مناسب تر است. توجه به کافئین در ساعتی که قهوه می خواهد مصرف شود نیز اهمیت دارد. در ساعات ابتدایی روز قهوه های با کافئین بالا می توانند نوشیده شوند ولی در ساعات میانی و پایانی روز قهوه های کم کافئین تر، بهتر هستند تا اختلال کمتری در خواب ایجاد کنند.
۸- دقت در انتخاب نوع آسیاب شدن قهوه
نسبت به وسیله ای که برای دم آوری قهوه استفاده می کنید، آسیاب قهوه می بایست متفاوت باشد؛ بدین سبب در هنگام سفارش و خرید قهوه حتما نوع وسیله دم آوری مورد استفاده تان را اعلام کنید تا قهوه متناسب با آن، آسیاب و آماده سازی شود.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع: almur.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران المور در مورد این مطلب